Vi träffas på söndagar med varierad plats i Stockholm, normal uppslutning är cirka 30 personer och det krävs ingen anmälan. Efteråt fikar vi på något trevligt café. Singelspring startades av Alexandra Bernvetter och Ulrika Lilliehöök.

söndag 28 oktober 2012

Singelspring intar Lill-Jansskogen

Oboy, det märks att vi är flockdjur, så kul att förflytta sej i flock! Hoppas ni andra tycker likadant...både jag och Alexandra for hem med stort leende på läpparna!
Totalt trodde någon att vi blev 18 pers idag, det tar sig sa mordbrännarn, grymt sa grisen!
Tror även att vi har en utbrytargrupp i dam-elitklassen, hur hann ni med tre varv medan vi andra bara hann två? Ni genade så klart ...nä överlag verkar det faktiskt funka alldeles lysande att ta det i eget tempo, från att gå till att springa vilket är så skönt att se för det är ju precis så vi har tänkt det!

Man lär sig som tur är också lite nytt för varje gång man är ute på Singelspring, första gången gällde det mötesplats: Pressbyrån...det kan mycket väl finnas två av dem vid samma T-banestation...denna gång fick vi lära oss att det kan va smart att räkna alla deltagare innan man ger sig av på slippriga stigar.

I samband med det traditionsenliga fikandet som alltid sker på de mysigaste T-banestationer (herregud vi måste ändra på det, nästa gång blir det café) så passade vi också på att smida lite planer inför nästa helg, planen är att vi kommer vara vid Råstasjön. Mer detaljer kommer snart..
Förresten, tips, utvärdering och idérikedom ser vi gärna på den här sidan, det är fritt fram att skriva av sig! Inte minst kanske, är vi ute efter tips på promotion så att vi kan blir fler!
Tack för ett finfint avslut på helgen!




Tänkte ta bild på hela stora gruppen men där gick vi visst 
över gränsen så  vi nöjer oss med några fötter.




 

Alexandra "med fingrarna" i syltburken  
 

4 kommentarer:

  1. Hej,

    Hittade er på alltomstockholm.se. Tycker det verkar som en kanonide och följer gärna med nästa söndag :) Vilken tid brukar ni ge er ut?
    /Tommi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att höra :-)
      Vi träffades klockan 15 igår, var ute iaf 45-55 min, beror på tempo och sällskap så klart ;-)
      Valfritt att stanna kvar för efterhäng eller en go fika.

      Radera
  2. Jag såg också detta nu via Alltomstockholm.se antar det kommer en storm av personer nu. Lite mer info vore bra. :) Om ni kör nu den 4e november så vore det kul att haka på. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi kör varje söndag. Den 4:e är vi vid Råstasjön och det blir eftermiddag. Vi lägger ut "planeringen" för hela november nu i veckan! Detaljer kommer i veckan. Håll även utkik på Facebook

      Radera