Vi träffas på söndagar med varierad plats i Stockholm, normal uppslutning är cirka 30 personer och det krävs ingen anmälan. Efteråt fikar vi på något trevligt café. Singelspring startades av Alexandra Bernvetter och Ulrika Lilliehöök.

måndag 5 november 2012

Stockholm räcker inte till, snart får vi inte plats i skogen….


Oj oj oj vad det kutades på igår, hinner ni prata under tiden ni springer!? Det blir kanske mest span i löparspåret och eftersnack på fiket!? Det blev en härlig tur runt både Råstasjön och Lötsjön. Solen tittade precis lagom fram när vi började springa, det kunde inte bli bättre.

Det är riktigt kul att så många kommer, vi börjar bli RIKTIGT många. Vi fick inte ens plats på det mysiga fiket vi hade bestämt att besöka. Fixa fix till nästa Singelspring lär bli en utmaning! Istället blev det litet enklare café som kunde ta emot 25-30 glada singelspringare. Det pratades på som bara den och det var många nyfikna blickar men även lite flörtande...

Det var extra kul att se att några fann varandra redan under springet, och höll ihop tills vi alla skiljdes åt. Vi är helt klart nyfikna på vad som hände sen..

/ Alexandra


8 kommentarer:

  1. Det var roligt att vara med och börjar redan längta efter kommande Söndag. Jag gillar upplägget. Ett mycket bra val som söndagsaktivitet.

    SvaraRadera
  2. Lite surt att man är skadad när detta kommit igång, men hänger på så snart jag kan gå utan problem... :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skador är aldrig kul, men hoppas vi ses Snart! :-)

      Radera
  3. Är det jämn könsfördelning på det där, eller är det mest flåsande killar som dyker upp :)?

    /P

    SvaraRadera
  4. Tycker det var jämnt i söndags, men förra veckan igen var det aningen fler tjejer. Kom se efter vetja! :-)

    SvaraRadera
  5. var går nästa singelspring söndag, plats och tid?

    SvaraRadera
  6. Hej, hoppas du såg att vi var på Gärdet i söndags, nu kommer vis ses vid Stora Skugga. Mer information läggs upp ikväll!

    SvaraRadera