Vi träffas på söndagar med varierad plats i Stockholm, normal uppslutning är cirka 30 personer och det krävs ingen anmälan. Efteråt fikar vi på något trevligt café. Singelspring startades av Alexandra Bernvetter och Ulrika Lilliehöök.

söndag 16 december 2012

Alexandras kontaktannons

Hej!
Ni som var med på springet idag märkte säkert att kvällen går lite i Alexandras tecken och så gäller även här på bloggen! Den vanliga summeringen av springet utgår ikväll för att ge Alexandra mer prime-time.
Jag har lovat Alexandra att sätta ut en kontaktannons åt henne. Bara för att hon fyller 35 får hon gå före i kön!
(vi har en lite vacklande tradition här på bloggen att låta singelspringare bre ut sig med gästinlägg, kontaktannonser etc etc...ni kommer se mer av den traditionen efter nyår)

Beskrivningen av Alexandra finns redan finns på bloggen så den kan vi hoppa och gå direkt in på:
VEM ALEXANDRA SÖKER!
....om du är en så kallad tio-i-topp-are som passar Alexandra så bör du känna igen dej i följande:
Du är lång, brunhårig, smal fast tränad...men inte övertränad (tänk typ, ni bör få plats i en 90-säng och ha marginal för en normalviktig katt).
Du är inte lam, utan gillar att äventyra och hitta på saker utomhus. Du kan lyssna på 20 parallella samtalsämnen samtidigt. Sen får du inte vara så värst stiff eller gammalmodig, räkna med medium-grova skämt och annan spontanitet när du är med Alexandra! Helt okay om din garderob innehåller regnbågens alla kulörer och ännu mer okay om du faktiskt bryr dig om din garderob! 
Alexandra behöver lägenhet till våren. Om du har lyckan att skaffa lägenhet tillsammans med Alexandra så kommer minst halva bo-ytan bestå av ett kök som inte bara e snyggt utan som även används för att sno ihop läckerheter på ett passionerat vis! 
Tveka inte att promenera ikapp Alexandra om du känner dig som en den rätte! Hon är inte farlig och skulle det inte klicka så har du iaf ett riktigt trevligt promenadsällskap garanterat.














Obs, Alexandra, jag vill INTE ha ngn kontaktannons i julklapp!
(i vår duo är det mera Alexandra som blåser på kärleksglöden, jag kanske kan bidra som "sporty-spice" =).

Förresten, ni som vill fira in Nyåret med Singelspring, skicka ett mail till singelspring@gmail.com så snart som möjligt så återkommer vi med detaljer (en liten beskrivning av upplägg finns i tidigare inlägg). Vi tror detta kommer bli superkul och supermysigt!  


Posted by Picasa

3 kommentarer:

  1. Klockren bild med misteln! Vilken pillimarisk blick! :-)

    SvaraRadera
  2. ingen är säker i detta sällskap!

    SvaraRadera
  3. Vem vill vara säker?

    SvaraRadera